Δωρεάν μεταφορικά πανελλαδικά για αγορές άνω των 50€
Close
Menu

Σχετικά με εμάς

To ονομα Blessings που σημαίνει ευλογίες στα αγγλικά, δείχνει τη φιλοσοφία της επιχείρησης μας - ευλογίες της ελληνικής φύσης για όλους.Η Blessings είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με βάση τον  Άγιο Νικόλαο της Κρήτης. Το νησί της Κρήτης είναι πλούσιο σε ελιές, ελαιόλαδο και βότανα. Αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε αυτά που το νησί μας παράγει απλόχερα για να δημιουργήσουμε 100% χειροποίητα σαπούνια, φυσικά προϊόντα σπα & αρωματοθεραπείας. Το άρωμα  των προϊόντων μας βασίζεται μόνο στο ελαιόλαδο, και στη χρήση αιθέριων ελαίων σε συνδυασμό με τα βότανα της ελληνικής και της Κρητικής φύσης. Τα προϊόντα της Blessings παράγονται στην Κρήτη απο την αρχή μέχρι το τέλος.

Όλα μας τα προϊόντα είναι απολύτως αγνά και απόλυτα φυσικά. Έτσι, χρειάζεσται μόνο μια μικρή ποσότητα για την προσωπική σας φροντίδα. Εξασφαλίσαμε για εσάς μηδένική περιεκτικότητα σε νερό, επιτυγχάνοντας μέσα από αυτό τη μέγιστη αντοχή του τελικού προϊόντος, χωρίς τη χρήση χημικών συντηρητικών.
Επιπλέον, παράγουμε και συσκευάζουμε τα είδη μας στο χέρι με στόχο να εξασφαλίσουμε την ανώτερη ποιότητα για τον κάθε ένα από εσάς ξεχωριστά. Όλα μας τα προϊόντα είναι απόλυτα φυσικά δεν περιέχουν παράγωγα πετρελαίου, συντηρητικά, τεχνητά χρώματα ή αρώματα ή άλλα χημικά πρόσθετα συστατικά, όπως: Parabens, Pthalates,Triclosan, Propylene glycol ή άλλα.