Δωρεάν μεταφορικά πανελλαδικά για αγορές άνω των 50€
Close
Menu

Λάδι Καρύδας

Παράγεται από τον καρπό των ώριμων καρυδών και χρησιμοποιείται ευρέως στη βιομηχανία καλλυντικών. Πλούσιο σε φιλικά για το δέρμα κορεσμένα λιπαρά, σε βιταμίνη E και φυσικά καροτένια καθυστερεί την εμφάνιση των ρυτίδων λόγω ξηρότητας. Χαρίζει αναζωογόνηση και ενυδάτωση του προσώπου, του σώματος και των μαλλιών, ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα αφήνοντας το δέρμα λείο, απαλό και φωτεινό.

Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.