Δωρεάν μεταφορικά πανελλαδικά για αγορές άνω των 50€
Close
Menu

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Tι είναι τα σαπούνια Blessings;

Τα σαπούνια Blessings είναι αγνά χειροποίητα σαπούνια υψηλής ποιότητας. Περιέχουν εκχυλίσματα βοτάνων και αιθέρια έλαια που τρέφουν και περιποιούνται το σώμα, ενυδατώνοντας με φυσικό τρόπο την επιδερμίδα.

 

Πώς παρασκευάζονται τα σαπούνια Blessings;

Η διαδικασία που ακολουθούμε είναι η λεγόμενη «ψυχρή μέθοδος παρασκευής σαπουνιού». Παρασκευάζουμε υψηλής ποιότητας σαπούνι με πολύτιμα συστατικά της φυσικής γλυκερίνης που παραμένουν σε αυτό. Στη συνέχεια τοποθετούμε το μείγμα σε καλούπια. Μετά την ωρίμανσή τους, η οποία διαρκεί 4- 6 εβδομάδες, τα σαπούνια κόβονται σε μπάρες και συσκευάζονται.

 

Γιατί να επιλέξω τα σαπούνια Blessings- ποιες είναι οι ιδιαίτερες ιδιότητες των σαπουνιών Blessings;

Τα σαπούνια Blessings είναι φιλικά για το δέρμα, απαλλαγμένα από “κρυφά κόστη” και επιζήμια συστατικά για τον οργανισμό. Παρασκευάζονται από τρόφιμο ελαιόλαδο και δεν περιέχουν παράγωγα πετρελαίου, συντηρητικά και τεχνητά αρώματα όπως τα κοινά σαπούνια. Τα αρώματά τους προέρχονται από αιθέρια έλαια που παράγονται από φυτά.

Τι είναι η γλυκερίνη;

Γλυκερίνη είναι προϊόν της σαπωνοποίησης με πολύτιμα συστατικά και μαλακτικές ιδιότητες για την επιδερμίδα. Είναι άοσμη, παχύρρευστη, πλούσια σε ενυδατικές ιδιότητες, ενυδατώνει το δέρμα, λιπαίνει τα κύτταρα και καταπραΰνει.

 

Γιατί δεν έχουν έντονο χρώμα;

Τα σαπούνια μας έχουν διάφορα χρώματα, όμως κατά κύριο λόγο κινούνται σε γήινους τόνους και αποχρώσεις. Τα σαπούνια του εμπορίου περιέχουν χημικές χρωστικές ουσίες και έχουν εντονότερο χρώμα.

 

Για ποιο σκοπό χρησιμοποιούνται;

Τα σαπούνια μας χρησιμοποιούνται για ενυδάτωση, απαλότητα, κυτταρίτιδα,απολέπιση.

 

Πώς επιλέγω το κατάλληλο για εμένα σαπούνι;

Τα σαπούνια μας είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος. Κάποια ενδείκνυνται για την πρόληψη- αντιμετώπιση συγκεκριμένων παθήσεων, όμως η χρήση τους δεν περιορίζει τη χρήση τους σε συγκεκριμένες ομάδες καταναλωτών. Επιλέξτε το ιδανικό σαπούνι για εσάς σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας στη μυρωδιά.

 

Από ποιους μπορούν να χρησιμοποιηθούν;.

Τα σαπούνια Blessings μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλους για συστηματική περιποίηση της επιδερμίδας, αλλά παράλληλα έχουν προληπτική, και σε κάποιες περιπτώσεις θεραπευτική δράση. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε καθημερινή βάση στο μπάνιο σας.

 

Ποια είναι κατάλληλα για ευαίσθητο δέρμα;

Αν έχετε ευαίσθητο δέρμα, δοκιμάστε το "Αγνό Ελαιόλαδο",“Χαμομήλι”,Λεβάντα και Κυψέλη.

 

Πότε δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται;

Αν έχετε κάποια ευαισθησία σε ορισμένα συστατικά ή αλλεργιογόνα, ελέγξτε τα συστατικά των σαπουνιών μας πριν τη χρήση. Δοκιμάστε το προϊόν σε μία μικρή περιοχή δέρματος. Αν παρατηρηθεί ερυθρότητα, φαγούρα ή ερεθισμός, διακόψτε τη χρήση και συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

 

Υπάρχουν πιθανές ανεπιθύμητες παρενέργειες;

Δεν έχουν αναφερθεί ανεπιθύμητες παρενέργειες. Ωστόσο, εάν έχετε κάποια ευαισθησία σε ορισμένα συστατικά ή αλλεργιογόνα, ελέγξτε τα σαπούνια μας σε μία μικρή περιοχή δέρματος. Αν παρατηρηθεί ερυθρότητα, φαγούρα ή ερεθισμός, διακόψτε τη χρήση και συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ: Εφαρμόστε πρώτα τοπικά στην επιφάνεια του δέρματος

Για ευαίσθητο δέρμα ή οποιαδήποτε υποψία αλλεργίας, χρησιμοποιείστε το ουδέτερο σαπούνι μας (Αγνό ελαιόλαδο) το οποίο παρασκευάζεται αποκλειστικά από λάδι ελιάς.

 

Ασφαλής χρήση

Μη φέρνετε τα σαπούνια σε απευθείας επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής, ξεπλύνετε αμέσως με άφθονο νερό

Αποθηκεύστε τα σαπούνια σε ξηρό και σκιερό μέρος και αποφύγετε τη χρήση τους μετά τους 12 μήνες από την αγορά ή αν παρατηρήσετε κάποιο είδος αλλοίωσης.

Διατηρήστε τα σε μέρος όπου μικρά παιδιά δεν έχουν άμεση πρόσβαση

 

Πώς πρέπει να φυλάσσονται και για πόσο χρονικό διάστημα;

Τα σαπούνια μας διαρκούν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Συνίσταται όμως η χρήση τους εντός 12 μηνών από την πραγματοποίηση της αγοράς τους, καθώς με το πέρασμα του χρόνου παρατηρείται εξασθένιση των φυσικών ιδιοτήτων και των αρωμάτων τους.

Αρχείο Blog