Δωρεάν μεταφορικά πανελλαδικά για αγορές άνω των 50€
  • 2841089028
  • info@blessings.gr
Close
Menu

Βήματα "Blessings"

2004 -Όλα ξεκινούν ένα ζεστό καλοκαίρι στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης. Η κυρία Μαρία που έφτιαχνε από χόμπι σπιτικά καλλυντικά, παίρνει την απόφαση να ανοίξει τη δικιά της επιχείρηση κάνοντας πραγματικότητα το όνειρο της: Να κλείσει μέσα σε κουτάκια όλη τη μαγεία και τα αρώματα της Κρητικής γης.

2006 -Ξεκινά τη μελέτη και αφού παίρνει το πτυχίο αρωματοθεραπείας, φτιάχνει ένα μικρό εργαστήριο παρασκευής χειροποίητων σαπουνιών και ανοίγει το πρώτο κατάστημα που ειδικεύεται σε χειροποίητο σαπούνι, ψυχρής σαπωνοποίησης, με βάση το κρητικό ελαιόλαδο και τα αιθέρια έλαια.

Τα προϊόντα παίρνουν το όνομα blessing. Ευλογίες δηλαδή για όλους.

 2009-Η επιχείρηση μεγαλώνει, οι ανάγκες πληθαίνουν το πάθος για δημιουργία κορυφώνεται. Κάπως έτσι η παραγωγή σαπουνιών αυξάνεται. Περισσότερα είδη σαπουνιών, με νέους συνδυασμούς αιθέριων ελαίων, έχοντας περίτεχνες μορφές, κοσμούν πλέον την μεγάλη γκάμα Blessings.

2011 - Έχοντας ως φιλοσοφία ότι το σώμα είναι ο ναός της ψυχής και χρειάζεται περιποίηση, ξεκινά η υλοποίησης μιας μεγάλης ιδέας: Η δημιουργία μιας ολοκληρωμένης φροντίδας για το δέρμα.  Προστίθενται λοιπόν στη γκάμα βούτυρα σώματος,  με βάση το κρητικό Παρθένο ελαιόλαδο, το Βούτυρο καριτέ, λάδι καρύδας ή και Βούτυρο κακάο, σκραμπ σώματος και προσώπου.

2012-Μετά την παρακολούθηση εγκεκριμένων σεμιναρίων, δημιουργούνται και τα λάδια περιποίησης σώματος με μυρωδάτα αιθέρια έλαια. Μια ολοκληρωμένη περιποίηση σώματος, μια ολόκληρη διαδικασία Σπα, από τον καθαρισμό μέχρι τη χαλάρωση,  προσφέρεται πλέον απλόχερα από τη σειρά προϊόντων blessings.

2014 - Θέλοντας να χαρίσει λίγο από τη μαγεία και την αγνότητα των προϊόντων της στην υπόλοιπη Ελλάδα αλλά και εκτός συνόρων, η Blessings  προχωρά στη δημιουργία ενός σύγχρονου e-shop.Όλα τα προϊόντα, όμορφες σκέψεις, χρήσιμες συμβουλές ομορφιάς είναι έτοιμα πλέον να αξιοποιηθούν. Από κάθε λογής ανθρώπους, από κάθε μεριά της Ελλάδας και του εξωτερικού.

2015 - Ύστερα από σκληρή δουλειά, τα προϊόντα blessings χρησιμοποιούνται πλέον στις θεραπείες προσώπου και σώματος  στα Σπα μερικών από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας.

2017- Σήμερα το εργαστήριο έχει μεταφερθεί σε νέο χώρο, μεγαλύτερο, με νέα ομάδα και έναν αέρα ανανέωσης. Οι εγκαταστάσεις της Blessinsg βρίσκονται στην περιοχή Βαθύ λίγο πιο έξω από την πόλη του  Αγιου Νικόλαου. Δίπλα σε ένα ελαιώνα, κοντά στην Κρητική γη, εμπνεόμαστε δημιουργούμε ,δοκιμάζουμε και ανανεώνουμε συνεχώς τα προϊόντα μας