Δωρεάν μεταφορικά πανελλαδικά για αγορές άνω των 50€
  • 2841089028
  • info@blessings.gr
Close
Menu

Καινοτομία & Αποκλειστικότητα

"ακολουθώντας εκτενή έρευνα έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε μια μοναδική φόρμουλα, η οποία έχει εγκριθεί απο την Ευρωπαική Ενωση και τον υπόλοιπο κόσμο."

 

 ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΦΥΛΛΩΝ ΕΛΙΑΣ

Είμαστε η πρώτη εταιρία που εφαρμόζει στα σκευάσματά της ελαιόλαδο το οποίο είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα φύλλων ελιάς, γνωστό για τα πλεονεκτήματα που μεταφέρει στο δέρμα.Η βάση ελαιολάδου η οποία χρησιμοποιείται για όλα μας τα προϊόντα έχει υψηλή περιεκτικότητα σε εκχύλισμα φύλλων ελιάς. Συνίσταται ιδιαίτερα για την παρασκευή κοσμετολογικών προϊόντων προστασίας του δέρματος και των μαλλιών από οξειδωτικούς παράγοντες και ακτινοβολία UV. Παρέχουν αντί-ερεθιστική δράση, αντιγηραντική δράση καθώς και καθαριστική και αντισηπτική λόγω των υψηλών επιπέδων αντιοξειδωτικών,βιταμίνης Ε, φλαβονοειδών, φαινολών και ελαιοευρωπείνης. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη Παρασκευή προϊόντων με χαλαρωτική δράση όπως για παράδειγμα για προϊόντα για κουρασμένα-ταλαιπωρημένα πόδια. Άλλες δράσεις είναι η αντιφλεγμονώδης, η αντισηπτική και η αντιοξειδωτική.

 

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ

Τα προϊόντα μας δεν περιέχουν νερό! Τι σημαίνει αυτό? Αυτό σημαίνει ότι δεν περιέχουν χημικά!Στην Blessings πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε περισσότερα με λιγότερα!Τα χωρίς νερό προϊόντα μας δεν απαιτούν συντηρητικά και κανενός είδους χημικά και είναι σχεδιασμένα με φυσικά και θρεπτικά συστατικά. Η κοσμετολογική μας σειρά συνεργάζεται με φυσικό, προοδευτικό και διαρκή τρόπο με την δομή του δέρματος για να ανανεώσει την υγεία και την φυσική λάμψη του δέρματος.