Δωρεάν μεταφορικά πανελλαδικά για αγορές άνω των 50€
  • 2841089028
  • info@blessings.gr
Close
Menu

spa

"βιώστε μαζί μας την διαχρονική φιλοσοφία των Ελληνικών σπα"

 

Εμπνευστήκαμε  από την αρχαία ελληνική διαβίωση για την ανάδειξη της αξίας των φυσικών υλικών, όπως το ελαιόλαδο, τα φύλλα ελιάς, τα βότανα, το μέλι, το γάλα και άλλες ευλογίες της ελληνικής και κρητικής φύσης που συμβάλλουν, στη διατήρηση και την αποκατάσταση της υγείας της ψυχής, του σώματος και του πνεύματος.

Έχουμε αναπτύξει τις θεραπείες μας και τις συνταγές μας από τα αρχαία ελληνικά λουτρά, για να σας προσφέρουμε, χαλάρωση, αναζωογόνηση, ψυχική και πνευματική ανάταση με προϊόντα που παρέχουν τροφή για το σώμα σας ενισχύουν την εσωτερική και εξωτερική ομορφιά σας.

Όλες οι μυρωδιές μας  είναι μοναδικές, και βασισμένες στις αρχές τις αρωματοθεραπείας.Χρησιμοποιούμε πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς αιθερίων ελαίων, βοτάνων και ελαιόλαδο. Η Blessings  ειδικεύεται στην παραγωγή φυσικών Ελληνικών πολυτελών προϊόντων  Spa που προάγουν τις ευλογίες της ελληνικής γης. Ολα τα προϊόντα Blessings είναι ιδανικά για ανθρώπους που θέλουν να «επενδύσουν» στον εαυτό τους. Θέλουμε να προσφέρουμε "Ευλογίες" για το σώμα, το μυαλό και την ψυχή.

Όλα τα προϊόντα μας χωρίζονται σε θεραπείες που μπορούν να επιτύχουν αποτελέσματα για ένα συγκεκριμένο πρόβλημα μέσα απο διάφορα στάδια.Τα προϊόντα  Blessings είναι κατάλληλα για  ανθρώπους που θέλουν εντελώς φυσικά προϊόντα, χωρίς χημικές ουσίες, αρώματα και parabens. Κατάλληλο για ανθρώπους που επιλέγουν ένα απόλυτα φυσικό τρόπο ζωής.

 

H BLESSINGS GREEK SPA ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ: 

 

  • ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΠΑ:Τα επαγγελματικά προιοντα της Blessings διατίθενται σε επαγγελματικές συσκευασίες για χώρους ομορφιάς & σπα.Η Blessings σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε και να χρησιμοποίησετε οποιαδήποτε θεραπεία σας ταιριάζει.

 

  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: Η Blessings παρέχει εξατομικευμένη κατάρτιση και εκπαίδευση για τις θεραπείες της, ανάλογα με τις ανάγκες σας και τη διαθεσιμότητα μας. Με την εκπαίδευση της, θα σας δώσει όλες τις τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με το πώς να χρησιμοποιείστε τα προϊόντα  Blessings με τον καλύτερο και πιο αποτελεσματικό τρόπο.

 

  • AFTER SPA : Έμφαση στην φροντίδα μετά το ΣΠΑ για μια ολοκληρωμένη εμπειρία.

 

  • SPA BASE OILS & ESSENTIAL OILS: Έλαια Βάσης, Αιθέρια 'Ελαια χονδρική για τους χώρους σας.

 

  • SPA PERSONILISED TREATMENTS: Η ανοίγει το δρόμο της εξατομικευμένης θεραπείας, δίνοντας σας την δυνατότητα να δημιουργηθούν θεραπείες σύμφωνα με τις ανάγκες σας και να κάνουν το SPA σας μοναδικό.

 

 Για περισσότερες πληροφορίες για να συνεργαστείτε με την Blessings παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας:

 T: +302841089028 | e-mail: info@blessings.gr